EffektivEpost.no tilbyr både en tjeneste for utsendelse av nyhetsbrev på epost, rådgiving innenfor alle aspekter av epostmarkedsføring og relaterte tjenester. For å gjøre det enklere for deg har vi spisset tilbudet for å treffe akkurat deg. Vi har kalt våre mest solgte produkter for LETT, EGEN og PROFF. Og skulle du ønske noe litt annerledes, er det bare å be om et tilbud!


LETT

Dette er kategorien for deg som ønsker en kostnadseffektiv løsning. Ved å være LETT-kunde ønsker vi å treffe deg som er opptatt av å gjøre ting selv til en rimelig penge. Det skal være lett, ikke sant? Du får tilgang til en av våre ferdiglagde maler.

Når du blir kunde hos oss legger vi inn dine kontaktdetaljer nederst i malene for at den skal tilfredsstille lovkravene til epostkampanjer. Utover dette er det selvbetjening. Support gjør vi på epost. Lett for deg og lett for oss.

Å bruke malene er superenkelt, du legger inn overskrift, tekst, laster opp et bilde om du vil, og så er nyhetsbrevet klart til å sendes. Lettere blir det ikke!

EGEN

Ditt eget designede nyhetsbrev - for de som vil ha litt mer.

Vi synes det kan være fornuftig å investere noe mer tid og ressurser før man første gang sender ut nyhetsbrev på epost. Du tenker gjerne på det visuelle, at mottakerne skal kjenne igjen farger, logo og andre kjennetegn, såkalt "look and feel". Vi tenker også på at de enkleste feiltrinnene unngås. For vi er som deg mest opptatt av den effekten du får av nyhetsbrevet.

Vi lager gjerne et nyhetsbrev på bakgrunn av ditt design. Vi baserer oss på at du har en skisse av hvordan du vil ha det, gjerne inkludert fargekoder og logoer. Så lager vår webdesigner et nyhetsbrev til deg som danner utgangspunktet for en egen mal du kan bruke videre.

PROFF

Proffene lager nyhetsbrev i HTML, enten gjør de det selv eller så får de en proff til å lage det. Ofte basert på et design de har utviklet og som de kun gradvis endrer med tiden. Da brukes EffektivEpost.no kun som en tjeneste for utsendelse av epost, og de flotte rapportene gjør nytten for å følge opp effekten av kampanjene du har sendt.

Bruken er enkel, bare last opp HTML-filen og nyhetsbrevet er klart til å sendes.